Νέα άρθρα

Υπηρεσία-Online διαιτολόγος

 Δημιουργήσαμε για εσάς μια ειδική υπηρεσία παροχής διατροφικής υποστήριξης : online διαιτολόγος, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε διαιτολογικές υπηρεσίες με απλά βήματα, μέσω του υπολογιστή σας.

Η ιδανική διατροφική συνεδρία πρέπει να περιλαμβάνει την απευθείας εβδομαδιαία επικοινωνία μεταξύ διαιτολόγου και συμβουλευόμενου. Στις περιπτώσεις που αυτό δεν είναι εφικτό, μπορεί να γίνει σωστή παρακολούθηση μέσω διαδικτύου  ή/και  τηλεφωνικά.

Όλα τα στάδια των συνεδριών (εκτός των λιπομετρήσεων) πραγματοποιούνται κανονικά μέσω διαδικτύου ή/και τηλεφωνικά.

Το βάρος σας το ελέγχετε εσείς, εβδομαδιαίως, σε δική σας ζυγαριά και είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Στην εβδομαδιαία επικοινωνία με τη διαιτολόγο, συζητάτε για τις διακυμάνσεις του βάρους σας και τυχόν απορίες ή παρατηρήσεις που προκύπτουν στην εξέλιξη της διαδικασίας.

Η εβδομαδιαία επικοινωνία με την διαιτολόγο καθώς και η εβδομαδιαία ζύγιση  είναι ανεκτίμητη και δεν πρέπει να αμελείται για την ομαλή και επιτυχημένη έκβαση της προσπάθειας. Οι τιμές των προγραμμάτων είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να απολαμβάνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Δείτε τα όλα βήματα παρακάτω

ΒΗΜΑ 1Ο : ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

Για την έναρξη της διαδικασίας, στέλνετε συμπληρωμένο το ερωτηματολόγιο που περιλαμβάνει το ιατρικό και διατροφικό σας ιστορικό, καθώς και τις διατροφικές σας προτιμήσεις, όσο πιο αναλυτικά μπορείτε. Στέλνετε επίσης και πληροφορίες για το είδος του προγράμματος που επιθυμείτε να ακολουθήσετε. Οι πληροφορίες είναι απόρρητες.

online διαιτολόγιο

 

ΒΗΜΑ 2ο : ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ.

Το μηνιαίο εξατομικευμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 εβδομαδιαία διαφορετικά διαιτολόγια, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να αποστέλλονται μεμονωμένα διαιτολόγια, 1 κάθε εβδομάδα. Μπορείτε να εξοφλείτε το κόστος μέσω τραπέζης, ενώ αμέσως μετά την εξόφληση θα σας αποστέλλεται η απόδειξη σκαναρισμένη μέσω e-mail ή μέσω ταχυδρομείου. Το κόστος του κάθε μήνα ή του κάθε μεμονωμένου διαιτολογίου προκαταβάλλεται και δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση για την συνέχιση του προγράμματος. Ενημερωθείτε για τα πακέτα προσφορών στην ενότητα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-ΤΙΜΕΣ.

διαιτολόγος online τιμές

ΒΗΜΑ 3Ο : ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ.

Μετά την αποστολή του συμπληρωμένου ερωτηματολογίου, η διαιτολόγοςδιατροφολόγος μελετά, σχεδιάζει και αποστέλλει ένα εβδομαδιαίο εξατομικευμένο διαιτολόγιο ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις. Μαζί θα λάβετε και σχετικές οδηγίες για την καλύτερη κατανόηση του προγράμματος.

 

ΒΗΜΑ 4Ο : ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε να αλλάξετε κάτι στην διατροφή  που παραλάβατε, αποστέλλετε καινούριο e-mail  στην ΕΙΔΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μαζί με τις παρατηρήσεις σας καθώς και τις προτιμήσεις σας για την εβδομάδα προγράμματος που θα ακολουθήσει.

 

ΒΗΜΑ 5Ο : ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΣΑΣ

Στέλνετε με e-mail στην ΕΙΔΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ το αποτέλεσμα της ζύγισης. Η ζύγιση είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη και πραγματοποιείται 1 φορά την εβδομάδα, την ίδια μέρα και την ίδια ώρα της ημέρας, ώστε το αποτέλεσμα της μέτρησης να είναι σωστό. Αμέσως μετά, λαμβάνετε το καινούριο σας πρόγραμμα και συνεχίζετε κανονικά την προσπάθεια σας.

 

Νεστορή Βασιλική

ΔιαιτολόγοςΔιατροφoλόγος Θεσσαλoνίκης

Comments are closed.

Scroll To Top