Νέα άρθρα

Υπηρεσία-Online διαιτολόγος

Υπηρεσία online Διαιτολόγος 

Δείτε τα όλα βήματα παρακάτω:

Από τον Ιούλιο του 2013, δημιουργήσαμε για εσάς μια ειδική υπηρεσία παροχής διατροφικής υποστήριξης : online διαιτολόγος, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε διαιτολογικές υπηρεσίες με απλά βήματα, μέσω του υπολογιστή σας είτε βρίσκεστε στο εξωτερικό ή σε απομακρυσμένες περιοχές είτε δεν επιθυμείτε την δια ζώσης συνεδρία.

Η ιδανική διαιτολογική συνεδρία, είναι σκόπιμο να περιλαμβάνει την απευθείας εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερη επικοινωνία μεταξύ διαιτολόγου και συμβουλευόμενου. Στις περιπτώσεις που αυτό δεν είναι εφικτό, είναι δυνατόν να γίνει σωστή διαιτολογική παρακολούθηση του συμβουλευόμενου μέσω του διαδικτύου, σε όλες τις πλατφόρμες των social media ή/και  τηλεφωνικά.

Όλα τα στάδια των συνεδριών (εκτός των λιπομετρήσεων) πραγματοποιούνται κανονικά μέσω του διαδικτύου ή/και τηλεφωνικά.

Το βάρος σας ελέγχεται από εσάς, εβδομαδιαίως ή σε διάστημα δεκαπενθημέρου, με δική σας ζυγαριά και η αληθής δήλωση του είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Στην επικοινωνία με την διαιτολόγο, συζητάτε για τις διακυμάνσεις του βάρους σας καθώς και για τις τυχόν απορίες ή παρατηρήσεις που προκύπτουν κατά την εξέλιξη της διαδικασίας, ενώ παράλληλα σχεδιάζετε από κοινού το επόμενο διατροφικό σας πρόγραμμα.

Η επικοινωνία με την διαιτολόγο καθώς και η τακτική ζύγιση  είναι ανεκτίμητη και δεν πρέπει να αμελείται, έτσι ώστε να υπάρχει μια ομαλή και επιτυχημένη έκβαση της όποιας προσπάθειας. Οι τιμές των προγραμμάτων είναι σχεδιασμένες με απώτερο σκοπό ο καθένας να μπορεί να απολαμβάνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες, χωρίς να επιβαρύνεται με απαγορευτικό κόστος.

Υπηρεσία online Διαιτολόγος 

Δείτε τα όλα βήματα παρακάτω:

ΒΗΜΑ 1Ο : ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

Για την έναρξη της διαδικασίας, συμπληρώνετε το ερωτηματολόγιο που περιλαμβάνει τα στοιχεία σας, το ιατρικό και διατροφικό σας ιστορικό καθώς και τις διατροφικές σας προτιμήσεις, όσο πιο αναλυτικά και προσεκτικά μπορείτε. Συμπληρώνετε επίσης και τις πληροφορίες για το είδος του προγράμματος που επιθυμείτε να ακολουθήσετε. Όλες οι πληροφορίες είναι αυστηρά απόρρητες και προστατεύονται από το νόμο περί επαγγελματικού απορρήτου.

online διαιτολόγιο

 

ΒΗΜΑ 2ο : ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ.

  • Το μηνιαίο εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής περιλαμβάνει: 4 διαφορετικά προγράμματα διατροφής που σχεδιάζονται από την διαιτολόγο με βάση τα στοιχεία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου ανά εβδομάδα ή ανά δεκαπενθήμερο, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Προφανώς προηγείται η επικοινωνία διαιτολόγου- συμβουλευμένου ώστε να σχεδιαστεί το επόμενο πρόγραμμα από κοινού.
  • Το μεμονωμένο εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής περιλαμβάνει: 1 μεμονωμένο πρόγραμμα διατροφής που σχεδιάζεται με βάση τα στοιχεία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου.
  • Πρόγραμμα διατροφής ανά 15 ήμερο: περιλαμβάνει 2 συνεδρίες ανά μήνα, δηλαδή 1 συνεδρία κάθε 15 ημέρες.

Μπορείτε να εξοφλείτε το κόστος μέσω τραπέζης ή μέσω paypal. Το κόστος του κάθε μηναίου προγράμματος προκαταβάλλεται και δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση για την συνέχιση του οποιουδήποτε προγράμματος. Ενημερωθείτε για τα πακέτα προσφορών στην ενότητα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-ΤΙΜΕΣ.

διαιτολόγος online τιμές

ΒΗΜΑ 3Ο : ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ.

Μετά την αποστολή του συμπληρωμένου ερωτηματολογίου, η διαιτολόγοςδιατροφολόγος μελετά, σχεδιάζει και αποστέλλει ένα εβδομαδιαίο ή δεκαπενθήμερο εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής σχετικό με τις δικές σας προτιμήσεις και το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει. Μαζί λαμβάνετε και σχετικές οδηγίες για την καλύτερη κατανόηση του προγράμματος σας. Έχετε επίσης την δυνατότητα να επικοινωνείτε ανά πάσα στιγμή για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

ΒΗΜΑ 4Ο : ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Εάν έχετε τυχόν απορίες ή θέλετε να συζητήσετε οτιδήποτε σχετικό με το πρόγραμμα διατροφής  που παραλάβατε, μπορείτε να αποστέλλετε καινούριο e-mail  στην ΕΙΔΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ή στο  info@diaitologia.gr μαζί με τις παρατηρήσεις σας.

 

ΒΗΜΑ 5Ο : ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΣΑΣ

Μόλις το εβδομαδιαίο ή δεκαπενθήμερο πρόγραμμα σας ολοκληρωθεί,  αποστέλλετε με e-mail στην ΕΙΔΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  ή στο info@diaitologia.gr  με το αποτέλεσμα της ζύγισης σας, τις παρατηρήσεις καθώς και τις καινούριες διατροφικές σας προτιμήσεις.

Η ζύγιση είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη και πραγματοποιείται 1 φορά την εβδομάδα ή 1 φορά κάθε 15 ημέρες, την ίδια μέρα και την ίδια ώρα της ημέρας, με τα ίδια ρούχα αν αυτό είναι εφικτό, ώστε το αποτέλεσμα της μέτρησης να είναι σωστό. Αμέσως μετά, λαμβάνετε το καινούριο σας πρόγραμμα σχετικό με τις προτιμήσεις σας και συνεχίζετε κανονικά την προσπάθεια σας. Καλή σας αρχή!

Υπηρεσία online Διαιτολόγος 

ΔιαιτολόγοςΔιατροφoλόγος Θεσσαλoνίκης

Νεστορή Βασιλική

Νεστορή Βασιλική, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

 

Comments are closed.

Scroll To Top