Νέα άρθρα

Διαιτολόγος Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική-Νέα Μουδανιά

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος  Νεστορή Βασιλική 

Η Διαιτολόγoς-Διατροφολόγος Νεστορή Βασιλική, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Διατροφή και Διαιτολογία στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (πρώην Α.Τ.Ε.Ι.Θ), από όπου αποφοίτησε το 2009. Για την διάκριση στις σπουδές της έλαβε το 2006-2007 τιμητική Υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ).

Κατέχει επίσης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Γηριατρική και το Χρόνιο Νόσημα, λαμβάνοντας τον τίτλο του μεταπτυχιακού προγράμματος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου: «Διαχείριση γήρατος και χρονίων νοσημάτων», γεγονός που της παρέχει εξειδίκευση σε θέματα Γηριατρικής και Χρονίου Νοσήματος.

Στα πλαίσια της τεχνολογικής και μεταπτυχιακής της εκπαίδευσης, εργάστηκε ως διαιτολόγoς στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» αναλαμβάνοντας την διαιτολογική  παρακολούθηση και τον σχεδιασμό διαιτολογίων των ασθενών με βαρύτατα νοσήματα και παθολογικές καταστάσεις, ενώ στα πλαίσια της μετεκπαίδευσης της, εργάστηκε στο Ιατρείου Πόνου του τμήματος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ίδιου νοσοκομείου.

Ασχολήθηκε επίσης με την Συμβουλευτική Ψυχολογία στα πλαίσια της γενικότερης μετεκπαίδευσης της ως διαιτολόγος-διατροφολόγος, ενώ  η διπλωματική της εργασία στην Συμβουλευτική Ψυχολογία σχετική με θέματα διατροφής, συμπεριλήφθηκε στο ωρολόγιο πρόγραμμα και διδάσκεται στα μαθήματα του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του (πρώην) Α.Τ.Ε.Ι.Θ.

Ως διαιτολόγος έχει παρακολουθήσει ημερίδες και συνέδρια που αφορούν στο αντικείμενο των σπουδών της, έχει παραθέσει επιστημονικές διαλέξεις και ημερίδες ενημέρωσης σε συλλόγους γονέων, σχολεία, νηπιαγωγεία και ομάδες της περιφέρειας Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης.

Από το 2013 διατηρεί ιστότοπο με πλούσια αρθρογραφία σε θέματα διατροφής, υγείας και ευεξίας, το www.diaitologia.gr , στον οποίο αρθρογραφεί αποκλειστικά η ίδια. Άρθρα του ιστοτόπου έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα περιοδικά υγείας καθώς και άλλους συναφείς ιστοτόπους κατόπιν έγκρισης της. Ο ιστότοπος διατηρεί καθαρά καθολικό, ενημερωτικό χαρακτήρα και για τον λόγο αυτόν, ΔΕΝ εγκρίνει την προβολή διαφημίσεων κανενός τύπου. 

Η διαιτολόγος Νεστορή Βασιλική από το 2010 διατηρεί νόμιμο γραφείο διαιτολόγου – διατροφολόγου στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής, ενώ εργάζεται ως διαιτολόγος – διατροφολόγος και στην  Θεσσαλονίκη όπου διαμένει, αναλαμβάνοντας περιστατικά και εκεί.

Νεστορή Βασιλική,  Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Γρηγορίου Ε’ 4  – Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική.

Τηλ. γραφείου : 23730 24395

Κινητό : 6945227992

e-mail : info@diaitologia.gr

Website: www.diaitologia.gr

 

Comments are closed.

Scroll To Top